U našoj laboratoriji osmeha izrađujemo

Keramički viniri ili fasete - Estetski su najkvalitetnije rešenje za promenu boje, veličine i oblika prirodnih zuba. Izrađeni su od bezmetalnih keramičkih sistema što daje najlepše estetske rezultate. Nastojimo da svaki zub izradimo sa velikom pažnjom i posvećenošću, a uz korišćenje press keramike na vinirima postižemo izuzetnu prirodnost i kvalitet novog osmeha koji će Vaši pacijenti obožavati.

Bezmetalne krunice - Izradom bezmetalnih krunica CAD-CAM tehnologijom obezbeđuje se veća preciznost, dobra termička izolovanost, biokompatibilnost i mogućnost adhezivnog lepljenja za strukturu zuba. Uz kvalitetnu izradu bezmetalnih krunica postiže se mnogo prirodniji izgled zuba, savršeno uklapanje sa preostalim zubima pacijenta, dobra tekstura i tvrdoća, translucentnost i najpogodnije prelamanje svetlosti.

Metalokeramičke krunice - Ono što je svetska novina koju primenjujemo u našoj laboratoriji, vezana za izradu metalne osnove je da se sada i metalna osnova radi kompjuterski, 3D printing tehnologijom, što dovodi do izuzetne preciznosti rada i odličnog naleganja krunica uz zube. Nakon izrade metalne osnove, na nju nanosimo slojeve keramike i dodajemo efekte što umnogome čini da ove krunice podsećaju na prirodne zube.

Pogledajte neke od naših radova