Za izuzetne rezultate važno je ulaganje u: stručni kadar, znanje i tehnologiju koja daje KVALITET.

CAD CAM - U našoj laboratoriji, uz svakodnevno uloženi trud i rad, neophodno je korišćenje najsavremenije tehnologije, u koju spada CAD CAM tehnologija koja pokriva izradu, planiranje i proizvodnju zuba pomoću računara. Pomoću softvera CAD CAM mašine, 3Shape i exzocad izrađuje se model na osnovu otiska. S obzirom na to da se trudimo da postavimo standarde u izradi visokoestetskih radova, koristimo oba softvera kako bismo bili u mogućnosti da odgovorimo na sve zahteve naših saradnika. Na ovaj način obezbeđujemo učitavanje svih vrsta skenera, što je jako važno iz razloga što nam naši saradnici tako mogu u bilo kom formatu poslati materijale za izradu uz sigurnost da ćemo moći da radimo na njima.
Na osnovu gipsanog modela koji se pojavljuje na monitoru računara, izrađuje se i digitalni model, na koji se postavlja nadoknada, što može da bude krunica ili most i time se osigurava savršeno i tačno prianjanje restaurirane tvorevine koja je savršena po formi, estetici i kvalitetu.

DWX-520 i DWX-52Dci - Ove mašine koriste se za frezovanje cirkonskih blokova. Pružaju izuzetno kvalitetnu proizvodnju širokog spektra restauracija, uključujući krunice, navlake, mostove, inleje i onleje, fasete, šipke za implantate, krunice sa šrafom, digitalne proteze i modele. Ove stomatološke glodalice omogućavaju nam izuzetnu pouzdanost, pristupačno rešenje i preciznost.

SISMA 3D - Nudi širok i futuristički izbor proizvodnih rešenja, posebno za oblast protetike: sisteme za ručno lasersko zavarivanje i nova profesionalna DLP 3D rešenja koja koriste polimerizaciju smole pomoću projekcije svetlosti. Ono što predstavlja posebnu prednost ove tehnologije je izuzetna preciznost koja se dobija upotrebom desktop skenera i softvera za dizajn u zubnoj tehnici.
Nakon skeniranja modela, radi se dizajn konstrukcije, a zatm šalje u softver od printera. Tehnologijom laserskog pečenja metalnog praha nastaje 3D CoCr objekt uz preciznost od 20 mikrona. Ono što je izuzetna prednost i olakšanje je to da kod ove tehnologije nemamo proces livenja koji zbog komplikovane procedure ima mane.

TRUPRINT 1000 - Može se koristiti za kreiranje komponenti u skoro svakom geometrijskom obliku. Čak i relativno složeni oblici mogu se brzo i lako konvertovati iz CAD dizajna u 3D metalnu komponentu uz vrhunski kvalitet. Ono za šta takođe koristimo TruPrint 1000 je generativna proizvodnja malih industrijskih pojedinačnih delova i serija. Ova mašina može da primi do četiri ploče supstrata u cilindru za izradu, koji se automatski menjaju bez zaustavljanja LMF procesa. Ovo je do sada najproduktivniji 3D štampač za izradu zubnih proteza uz koji nam je omogućeno da izvodimo visoko precizne protetske radove.

G5 GRANITE AND OPTICAL LINEAR SYSTEM - Univerzalna je mašina za mokro rezanje koja može glodati bilo koju vrstu protetskog rada i to od bilo kojeg materijala. Zahvaljujući kontinuiranoj interpolaciji od 5 osa, može proizvesti personalizovane upornice i podreze, stvoriti odlične završne obrade površine i smanjiti vreme ručne završne obrade. Krunice, abutmenti, mostovi, mostovi na vijcima, modeli, atačmenti, inleji, fasete, spojne šipke itd.